حلوا شکری سنتی بروجرد سویدا

حلوا شکری سنتی بروجرد:

این ترکیب شیرین و لذیذ از ترکیب ارده و شکر به دست میاید ولی تولید این محصول به سادگی بیان ترکیباتش نیست

حلوا شکری به  صورت سنتی و صنعتی تولید میشود و ما قرار است امروز با فواید و روش پخت حلوا شکری سنتی بروجرد آشنا شویم

اگر به دنبال طعمی شیرین و البته سالم و مقوی هستید حتما حلوا شکری را امتحان کنید حلوا شکری از ارده کنجد است و تمام فواید کنجد را داراست کنجد دانه ای کوچک با خواص زیادی است که تمامی این خواص در حلوا شکری موجود می باشد

حلوا شکری یکی از صبحانه ها و میانوعده های مقوی است

فواید حلوا شکری:

همانطور که بیان شد حلوا شکری از ارده بدست می آید و ارده مایعی است که از دانه های کنجد بو داده شده و آسیاب شده بدست میاید به همین دلیل تمام خواص کنجد را در درون حلوا شکری میتوان یافت

از خواص آن میتوان به وجود انواع ویتامین ها, کلسیم ,فسفر, پتاسیم, منیزیم ,روی, آهن ,مس ,چربی های اشباع نشده مانند امگا 3, امگا 6 ,امگا 9 اشاره کرد

اگر بخواهیم در مورد فواید مصرف حلوا شکری صحبت کنیم باید بگوییم که :

تقویت سیستم ایمنی بدن

رفع درد مفاصل و آرتروز

کمک به استحکام استخوان و دندان ها

تقویت حافظه

افزایش یادگیری

بهبود مشکلات گوارشی

تقویت قوای جنسی

کمک به رشد مو

کمک به درمان کم خونی

کمک به عضله سازی

پیشگیری از سرطان

 

محدودیت برای مصرف حلوا شکری:

افرادی که مبتلا به دیابت هستند بهتر است به خاطر قند بالا از این محصول استفاده نکنند

افرادی که گرم مزاج هستند با مصرف زیاد حلوا شکری ممکن است باعث غلیظ شدن صفرای آن ها شود

افراد کم تحرک بهتر است این محصول را با محدودیت مصرف کنند که باعث چاقی آن ها نشود

افرادی که دارای دندان های حساس هستند بهتر است بعد از مصرف مسواک بزنند زیرا باعث آسیب به دندان ها و پوسیدگی میشود چون غذایی دیر هضم است ممکن است سبب التهاب معده شود

حلوا شکری را با چی بخوریم :

این خوراکی خوشمزه و شیرین آنقدر طعم خاص و منحصر به فری دارد که میتوان آن را به تنهایی مصرف کرد اما برای ایجاد طعم های خاص تر میتوان آن را ترکیب و میل کرد,مثلا حلوا شکری را میتوان با کره ,پنیر ,آجیل ,نوشیدنی ها, میوه ها مصرف کرد

حلوا شکری به 2 روش تهیه میشود:

حلوا شکری سنتی و حلوا شکری صنعتی 2 نوع حلوا شکری موجود در بازار است که هر کدام مراحل پخت متفاوتی میگذراند

حلوا شکری سنتی بروجرد به عنوان یکی از خوشمزه ترین سوغاتی ها شناخته شده و کیفیت و روش پخت در طعم آن بسیار تاثیر گذار است

حلوا شکری صنعتی:

در تهیه حلوا شکری صنعتی از ترکیب ارده با شکر ,لیسیتین, گلوکز و مونوگلیسرید تهیه میشود

حلوا شکری سنتی :

تهیه حلوا شکری سنتی بروجرد سویدا به روش سال 1296 است و کاملا سنتی و سالم است در تهیه این محصول از ارده کنجد و شکر استفاه میشود

روش پخت حلوا شکری سنتی سویدا بسیار منحصر به فرد و خاص است و همین موضوع باعث محبوبیت آن شده در این ترکیب بیش از 60% ارده استفاده میشود که در مقایسه با سایر حلوا شکری های موجود در بازار بسیار متفاوت است و  به اصطلاح در دهان آب میشود

روش پخت متفاوت حلوا شکری سنتی سویدا باعث شده که این محصول بافت پشمکی داشته باشد اگر این محصول را یکبار تست کنید متوجه وجه تمایز آن با سایر محصولات می شوید

ارزش غذایی حلوا شکری:

حلوا شکری از دانه های کنجد آسیاب شده تهیه میشود که بعد از آسیاب شدن نیز همچنان خواص و فواید خود را حفظ میکند حلوا شکری منبع غنی ویتامین های D, E, B   پروتئین ,اسید های چرب غیر اشباع است و ارزش غذایی و انرژی بالایی دارد

حلوا شکری سنتی سویدا را میتوان به مدت 6 ماه تا یکسال نگهداری و مصرف کرد این محصول را باید در جای خشک و خنک و بدون تابش نور خورشید نگهداری کرد

در صنایع غذایی سویدا حلوا شکری سنتی بروجرد  به روش سال 1296و حلوا شکری صنعتی با بهترین کیفیت و سالم ترین روش تولید و عرضه میشود

برای تهیه این محصولات درجه یک و با کیفیت  میتوان به شعب یا  سایت سویدا و یا صفحه اینستاگرام مراجعه کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *