ارده را چگونه مصرف کنیم؟

ارده از فرآورده های اصلی کنجد است که از کنجد شسته شده بو داده شده تهیه می شود در این روش کنجد بعد از شستن, بو داده شدن ,پوستگیری شده و در دستگاه آسیاب قرار می گیرد و آسیاب می شود و این مواد سرشار از خواص است این فرآورده مقوی را میتوان در غذاها ,نوشیدنی ها ,دسرها و شیرینی ها جای داد ارده کنجد سرشار از کلسیم و ویتامین ها و پروتیئن است و باعث تقویت استخوان ها می شود

ارده به بیماری های گوارشی و عمل دستگاه گوارش کمک زیادی می کند

ارده دارای طعم گسی است که این طعم مورد پسند همگان نیست ولی میتوان آن را با ترکیبات دیگری مصرف کرد و طعم مطلوب را بدست آورد

چگونه ارده را مصرف کنیم که خواص آن را از بین نرود؟

ترکیب ارده با شیره های مختلف مانند شیره انگور, شیره توت ,شیره خرما ,شیره انجیر و همچنین ترکیب با عسل نه تنها باعث کاهش مزایای آن نمیشود بلکه هم طعم آن را لذیذ و همه پسند کرده  و هم بر خواص آن افزون میکند

آیا ارده باعث چاقی یا لاغری میشود؟

اول از همه باید به این نکته توجه کرد که زیاده روی در مصرف همه مواد غذایی باعث افزایش وزن خواهد شد پس بهتر است برای سلامتی بدن محصولات را بر اساس نیاز بدن مصرف کرد ارده کنجد دارای چربی غیراشباع است و باعث بوجود آمدن چربی های اضافه در بدن نمیشود و این محصول دارای کالری و انرژی بالایی است که باعث کاهش اشتها و سیری در طولانی مدت می شود و بهتر است افرادی که به دنبال لاغری هستند در اول روز ازآن استفاده کرده تا در طول روز انرژی مورد نیازشان تامین شود

ارده مواد غذایی کاملا بدون قند است و این مورد به رژیم و لاغری کمک می کند و حتی به افراد دیابتی هم توصیه میشود

از دیگر محصولات بدون قند سویدا کره بادام زمینی سویداست این محصولات به دلیل قند صفر بسیار مورد مصرف افراد دیابتی و ورزشکاران است

ارده کنجد به عنوان یک ماده غذایی که در طول روز به مصرف میرسد توسط مکانیزم بدن به گلوکز تبدیل میشود که برای استفاده سلول های بدن توسط هورمون انسولین وارد آنها میشود و انرژی مورد نیاز بدن تامین میشود و اگر این مسئله دچار اختلال شود یعنی فرد مبتلا به دیابت است و تولید انسولین به حداقل خود میرسد

استفاده از فرآورده های کنجدی باعث کاهش چشمگیرقند و هموگلوبین خون به خصوص در افراد دیابتی نوع 2 میباشد

استفاده از چربی مخصوصا چربی اشباع خطر مرگ و میر را افزایش میدهند و این در افرادی که دیابت نوع 2 دارند زیاد است

 

این روزها افرادی که به دنبال لاغری هستند در رژیم غذایی خود ارده و روغن ارده را جای می دهند که بافت چربی اضافه در بدنشان شکل نگیرد چون این محصولات دارای چربی غیراشباع است

در زیر به چند مورد دیگر از خواص این محصول اشاره می‌کنیم:

 

طبیعت ارده کنجد گرم و تر است و برای اصلاح طبع افراد سرد مزاج بسیار کاربردی می‌باشد

خاصیت اصلی ارده کنجد، انرژی‌زا بودن آن می‌باشد این محصول به این خاطر بیشتر در فصل زمستان مورد استفاده قرار می‌گیرد

از فواید فوق العاده دیگر ارده کنجد می‌توان به کاهش کلسترول بد خون اشاره کرد

ارده منبع بسیار خوبی برای تأمین کلسیم بدن می‌باشد

به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آن‌ها، به تقویت حافظه‌شان کمک می‌کند

استفاده از ارده برای رفع بیماری‌های رحم توصیه می گردد

ارده نرم کننده سفتیها و ورمهای سفت داخلی است و دملها را نیز نرم می نماید

از دیگر فواید ارده کنجد استحکام و سلامت استخوانها و دندانها است

ارده از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بسیار تاثیر گذار میباشد

فرآورده های کنجدی و درجه یک را میتوان از سویدا تهیه کرد زیرا تمامی محصولات دارای سیب سلامت و ترکیبات جذابی هستند خود سویدا این معجون را با شیره های مختلف ترکیب کرده و محصولات بی نظیر، لذیذ و سلامت محوری را تهیه کرده

ارده کنجد دو آتیشه سویدا تمایزی دارد که آن را نسبت به بقیه ارده های موجود در بازار متفاوت کرده و آن استفاده از کنجد با بالاترین کیفیت  و 2 بار بو داده شدن کنجد است که طعم بی نظیری برای ارده به وجود می آورد

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *