معجون سه شیره :
سه شیره ترکیبی از شیره انگور ,خرما و توت سفید است و دارای خواص زیادی است و در درمان بسیاری از بیماری ها تاثیرگذار است.
شیره گرفته شده از میوه ها یکی از مواد غذایی بسیار مفید است ,این مخلوط که از 3 شیره انگور ,خرما, توت به دست میاید دارای انواع ویتامین ها مثل ویتامین آ و ای و ث و ویتامین های گروه ب و میزان فراوانی از مواد معدنی فسفر, کلسیم ,آهن ,منیزیم هست
مخلوط سه شیره باعث تقویت بدن و ودرمان مناسبی برای کم خونی تیروئید و بی حالی بدن است
این محصول کالا طبیعی و ارگانیک و بدون افزودنی و موادنگهدارنده است و دارای طبع گرم است و در فصل زمستان انرژی لازم را به بدن برای گرم کردن خود میدهد
درمان کم خونی و فقر آهن :
از مهم ترین ویژگی های سه شیره درمان کم خونی است آهن موجود در آن خونساز می باشد و آهن در این محصول سریع تر از قرص آهن جذب می شود چون آهن موجود در قرص بعد از 24 ساعت دفع میشود و این آهن گیاهی به خوبی جذب سلول ها میشود و برای درمان کم خونی به ویژه کودکان و زنان باردار مفید است
شیره خرما برای افزایش قوای جنسی و رفع ضعف جنسی بسیار مفید است و اکثر پزشکان طب سنتی این محصول را برای درمان ناتوانی های جنسی توصیه می کنند
انرژی زا :
میزان کالری بالا در این محصول آن را به یک منبع قوی برای تامین انرژی تبدیل کرده و به همین علت قدرت یادگیری و فعالیت را در افراد و کودکان افزایش میدهد و همچنین باعث رفع بی حسی و کرختی در بزرگسالان میشود
این محصول به دلیل فولات و آهن بالا باعث تقویت حافظه شده و آلزایمر را از شما دور می کند و به درمان تیروئید نیز کمک می کند
تسکین درد های مفصلی:
سه شیره به دلیل طبع گرم و خاصیت ضد التهابی باعث تسکین دردهای مفصلی و آرتروز می شود و مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم و فسفر به استحکام استخوان کمک می کند
سه شیره باعث آبرسانی شده و منافذ باز برای پوست را کنترل و باعث جلوگیری از پیری زودرس میشود
رفع سردرد و سرگیجه :
افراد دارای کم خونی معمولا دچار سردرد و مشکلاتی در اثر کم خونی می شوند که مصرف سه شیره باعث درمان آن میشود
سه شیره چون دارای ویتامین های گروه ب است و فراوان بودن مواد معدنی در آن باعث روان شدن معده و برطرف کننده یبوست می باشد
طریقه مصرف :
سه شیره را میتوان با ارده ترکیب و میل کرد و یا در یک لیوان آب به همراه گلاب و بیدمشک به شربت تبدیل کرد و یا برای بزرگسالان هر8 ساعت یک قاشق غذا خوری و هر کودکان یک قاشق مرباخوری مصرف شود
سه شیره ازانرژی و کالری بالایی برخوردار است و بسیار شیرین است و افراد مبتلا به دیابت ,فشار خون, کلسترول و تری گلیسیرید بالا و افرادی که دارای اضافه وزن هستند باید این محصول را با احتیاط مصرف کنند
طرز تهیه سه شیره:
تهیه سه شیره نیازمند دقت و زمان است مواد اولیه باید درجه یک و با کیفیت بالایی باشد تا شیره خوش طعم و مقوی باشد برای تهیه به یک لیتر شیره انگور یک لیتر شیره توت و یک لیتر شیره خرما نیاز است:
ابتدا شیره ی انگور و خرما و توت را از میوه های آنها بدست میاوریم برای تهیه شیره میوه ی موردنظر را بپزید و از صافی
رد کنید تا شیره غلیظی به دست آید
شیره های به دست آمده را جداگانه هر کدام می جوشانیم تا به غلظت برسد و این کار تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت زمان بر است
پس از آنکه از شیره به جوش آمده و آماده شد آنها را با هم مخلوط کنید
مخلوط به دست آمده را روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید یکدست شود به مدت 15 دقیقه
پس از اینکه شیره به غلظت مناسب رسید و مواد کامل ترکیب شد ترکیب را بگذارید سرد شود
شیره را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید و در انواع دسرها و نوشیدنی و … استفاده کنید
برای خرید شیره های درجه یک و با کیفیت میتوانید به سایت سویدا و یا صفحه اینستاگرم سویدا مراجعه کنید