سه شیره

معجون سه شیره :

سه شیره ترکیبی از شیره انگور ,خرما و توت سفید است و دارای خواص زیادی است و در درمان بسیاری از بیماری ها تاثیرگذار است.

شیره گرفته شده از میوه ها یکی از مواد غذایی بسیار مفید است ,این مخلوط که از 3 شیره انگور ,خرما, توت به دست میاید دارای انواع ویتامین ها مثل ویتامین آ و ای و ث و ویتامین های گروه ب و میزان فراوانی از مواد معدنی فسفر, کلسیم ,آهن ,منیزیم هست

مخلوط سه شیره باعث تقویت بدن و ودرمان مناسبی برای کم خونی تیروئید و بی حالی بدن است

این محصول کالا طبیعی و ارگانیک و بدون افزودنی و موادنگهدارنده است  و دارای طبع گرم است و در فصل زمستان انرژی لازم را به بدن برای گرم کردن خود میدهد

درمان کم خونی و فقر آهن :

از مهم ترین ویژگی های سه شیره درمان کم خونی است  آهن موجود در آن خونساز می باشد و آهن در این محصول سریع تر از قرص آهن جذب می شود چون آهن موجود در قرص بعد از 24 ساعت دفع میشود و این آهن گیاهی به خوبی جذب سلول ها میشود و برای درمان کم خونی به ویژه کودکان و زنان باردار مفید است

شیره خرما برای افزایش قوای جنسی و رفع ضعف جنسی بسیار مفید است و اکثر پزشکان طب سنتی این محصول را برای درمان ناتوانی های جنسی توصیه می کنند

طرز تهیه شیره انگور صنایع غذایی سویدا تولید کننده انواع فرآورده های پایه کنجدی
طرز تهیه شیره انگور سفید
طرز تهیه شیره انگور سفید بدون خاک
چگونه شیره انگور سفید درست کنیم
درست كردن شیره انگور در خانه
شیره انگور با چی بخوریم
تفاوت شیره انگور سفید و سیاه

انرژی زا :

میزان کالری بالا در این محصول آن را به یک منبع قوی برای تامین انرژی تبدیل کرده و به همین علت قدرت یادگیری و فعالیت را در افراد و کودکان افزایش میدهد و همچنین باعث رفع بی حسی و کرختی در بزرگسالان میشود

این محصول به دلیل فولات و آهن بالا باعث تقویت حافظه شده و آلزایمر را از شما دور می کند و به درمان تیروئید نیز کمک می کند

تسکین درد های مفصلی:

سه شیره به دلیل طبع گرم و خاصیت ضد التهابی باعث تسکین دردهای مفصلی و آرتروز می شود و مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم و فسفر به استحکام استخوان کمک می کند

سه شیره باعث آبرسانی شده و منافذ باز برای پوست را کنترل و باعث جلوگیری از پیری زودرس میشود

رفع سردرد و سرگیجه :

افراد دارای کم خونی معمولا دچار سردرد و مشکلاتی در اثر کم خونی می شوند که مصرف سه شیره باعث درمان آن میشود

سه شیره چون دارای ویتامین های گروه ب است و فراوان بودن مواد معدنی در آن باعث روان شدن معده و برطرف کننده یبوست می باشد

طریقه مصرف :

سه شیره را میتوان با ارده ترکیب و میل کرد و یا در یک لیوان آب به همراه گلاب و بیدمشک به شربت تبدیل کرد و یا برای بزرگسالان هر8 ساعت یک قاشق غذا خوری و هر کودکان یک قاشق مرباخوری مصرف شود

سه شیره ازانرژی و کالری بالایی برخوردار است و بسیار شیرین است و افراد مبتلا به دیابت ,فشار خون, کلسترول و تری گلیسیرید بالا و افرادی که دارای اضافه وزن هستند باید این محصول را با احتیاط مصرف کنند

طرز تهیه سه شیره:

تهیه سه شیره نیازمند دقت و زمان است مواد اولیه باید درجه یک و با کیفیت بالایی باشد تا شیره خوش طعم و مقوی باشد برای تهیه به یک لیتر شیره انگور یک لیتر شیره توت و یک لیتر شیره خرما نیاز است:

ابتدا شیره ی انگور و خرما و توت را از میوه های آنها بدست میاوریم برای تهیه شیره میوه ی موردنظر را بپزید و از صافی

رد کنید تا شیره غلیظی به دست آید

شیره های به دست آمده را جداگانه هر کدام می جوشانیم تا به غلظت برسد و این کار تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت زمان بر است

پس از آنکه از شیره به جوش آمده و آماده شد آنها را با هم مخلوط کنید

مخلوط به دست آمده را روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید یکدست شود به مدت 15 دقیقه

پس از اینکه شیره به غلظت مناسب رسید و مواد کامل ترکیب شد ترکیب را بگذارید سرد شود

شیره را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید و در انواع دسرها و نوشیدنی و … استفاده کنید

برای خرید شیره های درجه یک و با کیفیت میتوانید به سایت سویدا و یا صفحه اینستاگرم سویدا مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *