کیک بدون شکر با شیره انگور درجه 1

کیک بدون شکر با شیره انگور درجه 1

اگر رژیم لاغری یا دیابت دارید و هوس یک برش کیک، حسابی فکر و ذهنتان را مشغول کرده،

نگران نباشید زیرا کیک رژیمی و بدون شکر هم وجود دارد.

شاید تعجب کنید و بگویید مگر می‌شود بدون شکر کیک را آماده کرد؟ جواب این سوال، بله است.

در تهیه کیک می‌توان به جای استفاده از شیرین کننده مصنوعی مانند شکر، از شیرین کننده طبیعی و مفیدی مانند شیره انگور بهرمند شد.

با این کار علاوه بر کاهش کالری، کیک رژیمی و مفیدی برای افراد دیابتی و دارای رژیم غذایی تهیه می‌شود.

پس رعایت رژیم یا مبتلا به بیماری دیابت بودن، به معنای محرومیت از مواد غذایی خوش طعم و هوس‌انگیز نیست،

فقط کافیست اندکی در تهیه مواد اولیه، وسواس بیشتری به خرج دهید.

با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک بدون شکر با شیره انگور بیشتر آشنا شوید،

زیرا این کیک کاملا متناسب با ذائقه کودکان و بزرگسالان است و خواص زیادی دارد.

مواد اولیه برای پخت کیک بدون شکر

قالب مناسب برای تهیه این کیک، قالبی گرد با قطر حدودا 20 سانت است.

اگر ظرف شما تفلون نیست، قبل از مصرف کف ظرف را چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده کنید.

آرد مناسب برای پخت این کیک، آرد قنادی یا آرد سه صفر است که می‌توانید از لوازم قنادی یا سوپر مارکت تهیه کنید.

شیره انگور باید مرغوب باشد تا طعم ترش و بدی به کیک انتقال ندهد، بنابراین در خرید شیره انگور از کارخانه معتبر دقت کنید.

کیک بدون شکر با شیره انگور درجه 1

مواد لازممقدار لازم
آرد 1.5 پیمانه یا 225 گرم
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری یا 8 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع1.2 پیمانه یا 110 گرم
شیره انگور3.4 پیمانه
تخم مرغ درشت3 عدد
آب ولرم1.4 پیمانه
وانیل1.4 قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای کیفیت بهتر، ابتدا تمام مواد را از یخچال خارج کرده و به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

یک ربع قبل از شروع به پخت کیک، فر گازی را در دمای 180 درجه و فر برقی را در دمای 160 درجه، روشن کنید.

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک و قالب

آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.

برای آماده کردن قالب کیک اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید،

می‌توانید ابتدا با کمی کره نرم به دمای محیط رسیده، کف قالب را چرب کرده و سپس آرد پاشی کنید.

مرحله دوم: آماده سازی مایه کیک

تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکانید، وانیل را به آن اضافه کرده و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه مخلوط را هم بزنید تا روشن و سبک شود.

روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.

سپس شیره انگور را که با آب ولرم رقیق شده، به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی بدست بیاید.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد خشک

همزن برقی را خاموش کرده و کنار بگذارید.

مواد خشک را در سه مرحله و به تدریج به کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

(در حدی هم بزنید که آرد در مخلوط تخم مرغ حل شود زیرا هم زدن زیاد و نادرست در این مرحله،  باعث از بین رفتن پف کیک می‌شود.)

مرحله چهارم: آماده سازی نهایی کیک و انتقال به فر

مواد کیک را به صورت یکنواخت در قالب ریخته، سپس قالب را 3 بار روی میز به آرامی بکوبید

تا حباب‌های هوا خارج شود. قالب را در طبقه وسط فری که یک ربع از روشن کردن آن گذشته و گرم شده، قرار دهید.

مرحله پنجم: امتحان کردن کیک آماده شده

پس از گذشت 40 دقیقه با خلال دندانی در وسط کیک تا انتها وارد شوید.

پس از خروج، اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است.

اگر همچنان خمیری به خلال چسبیده بود، درب فر را بسته و چند دقیقه دیگر امتحان کنید.

پس از آماده شدن کیک، فر را خاموش کرده و در فر را باز بگذارید و پس از 5 دقیقه کیک را از فر خارج کنید. (این‌کار باعث می‌شود تا پف کیک به علت تغییر دما، نخوابد.)

 

مرحه ششم: آماده سازی نهایی و سرو

چند دقیقه قالب را در محیط آشپرخانه قرار دهید تا اندکی از داغی آن کم شود.

سپس دور کیک را با چاقوی تیزی آزاد کرده و به آرامی قالب را تکان داده تا کیک از قالب جدا شود.

قالب را روی سطح ظرف سرو برگردانده و پس از خنک شدن کیک، سطح آن را با شیره انگور یا کنجد، تزئین کنید.

کیک خوشمزه و سالم شما آماده است. نوش جان!

کیک بدون شکر با شیره انگور درجه 1

نکات تکمیلی

  • در صورت دلخواه می‌توانید گردوی خورد شده را به مخلوط کیک اضافه کنید.
  • پیمانه ذکر شده در جدول مواد اولیه، پیمانه استاندارد یا لیوان فرانسوی دسته دار است.
  • در زمان گذاشتن در فر، در 30 دقیقه اول به هیچ وجه درب فر را باز نکنید.
  • دمای فر را از پایین تنظیم کنید. پس از پخت کیک اگر سطح آن طلایی نشد، در حد چند دقیقه گریل را روشن کنید.
  • اگر فر در دسترس ندارید، این کیک را می‌‎توانید در فر دستساز درست کنید. به این صورت که قابلمه بزرگی را روی سطح گاز با شعله ملایم، داغ کنید. سپس قالب را با فاصله در قابلمه قرار داده و درب را دم‌کنی بگذارید. دقت کنید که کف قالب نباید به صورت مستقیم به کف قابلمه بخورد بنابراین برای زیر قالب، یک رینگ قرار دهید. مدت زمان پخت کیک در این روش اندکی طولانی‌تر می‌شود.
  • دارچین در این کیک به صورت سلیقه‌ای و قابل حذف است.

سخن پایانی

کیک یکی از مواد غذایی لذیذ و محبوبی است که همه گروه‌‎های سنی را شیفته خود کرده است.

نمی‌توان افرادی را به بهانه داشتن رژیم لاغری یا دیابت از خوردن کیک منع کرد؛ بنابراین اگر شکر برای شما یا عزیزانتان ضرر دارد،

باید به فکر تهیه یک کیک خانگی خوشمزه، سالم و رژیمی با مواد اولیه مفیدی همچون شیره انگور باشید.

طرز تهیه کیک با شیره انگور را آموزش دادیم تا هیچکس از لذت خوردن یک کیک لذیذ به همراه فنجانی چای، محروم نشود.

این کیک بسیار مقوی و خوش طعم است بنابراین گزینه مناسبی برای میان وعده افراد با ضعف عمومی و کودکان به حساب می‌آید.

پیج اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *