طرز تهیه دوشاب یومورتا


دوشاب یومورتا نوعی صبحانه ترکی بسیار خوشمزه است و از ترکیب چند ماده ساده مانند تخم مرغ گردو و کنجد و شیره (خرما /انگور) و روغن تهیه می شود و دستور پخت ساده ای دارد

طرز-تهیه-دوشاب-یومورتا-صبحانه-مخصوص-ترکی-مقوی-و-ساده.png

توضیحات:

غذا های بین المللی و مدرن طرفداران زیادی دارند در گذشته مردم فقط به غذایهای سنتی و خورشت ها و پلوها و آبگوشت و ... علاقه داشتند اما در دنیای امروز با پیشرفت و آشنایی با فضای مجازی و دیدن همه ی غذاهای کشورهای مختلف مردم تمایل به تست و امتحان کردن آن ها دارد

غذاهای ترکیه ای از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور هستند و به ذائقه ی ما ایرانیان نزدیک تر است

به دلیل نزدیکی مرزی و فرهنگی با ایران غذاهای ترکی در میان ایرانیان بیشتر از سایر غذاهای بین المللی طرفدار دارد

دوشاب یومورتا نوعی صبحانه ترکی بسیار خوشمزه است .این صبحانه در اکثر منوهای ترکیه موجود است و از ترکیب چند ماده ساده مانند تخم مرغ گردو و کنجد و شیره (خرما /انگور) و روغن تهیه می شود و دستور پخت ساده ای دارد

طرز تهیه دوشاب یومورتا :

برای درست کردن این صبحانه ابتدا ماهیتابه را روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود سپس کنجد را در ماهیتابه بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد تکه های گردو را اضافه کرده و بعد به آن روغن اضافه کنید و بعد از آن شیره را بریزید تا به جوش بیاید و با کنجد ها ادغام شود و سپس تخم مرغ ها را در آن بشکنید و اجازه دهید که تخم مرغ ها عسلی شود و بعد آن ها را هم بزنید و بعد از چند دقیقه دوشاب یومورتای شما آماده است

این صبحانه به دلیل داشتن کنجد و شیره بسیار گرم و مقوی است و بهتر است برای این صبحانه از کنجد خام و پوست گرفته استفاده کنیم چون کنجد تفت داده شده مقداری نمک دارد و ممکن است دوشاب یومورتای شما در نهایت شور شود و همچنین کنجد تازه طعم بهتری دارددر این صبحانه از شیره ی انگور یا شیره خرما استفاده می شود که هر دو بسیار خوشمزه هستند و طعم های متفاوتی دارند و استفاده از هر کدام از این شیره ها طعم دوشاب یومورتا را تغییر می دهد

به دلیل وجود شیره در این صبحانه باعث شده آن را به یک صبحانه خوشمزه با طبعی گرم و بسیار مقوی تبدیل کند

یکی از خوشمزه ترین نان های ترکی که قدمت زیادی دارد نان سیمیت است .این نان در اکثر نان فروشی ها مارکت ها و دست فروشی های استانبول دیده می شود.تاریخچه ی این نان برمیگردد به قرن 15 میلادی که شاه آن زمان در ماه رمضان به سربازان خود سیمیت می داده و در فرهنگ ترکیه این نان یک پیش کش ارزشمند به حساب می آید


تهیه نان سیمیت :

در داخل یک لیوان آب ولرم میریزیم خمیر مایه را به همراه شکر به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم و بعد روی لیوان را می پوشانیم و به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه به عمل بیایددر داخل یک ظرف نسبا بزرگی شیر و خمیر مایه عمل آمد را بریزید و هم بزنید سپس به آن روغن اضافه کنید و بعد از آن آرد را اضافه کنید .آرد را با نمک از قبل 2 بار الک کنید و در 3 مرحله به موادتون اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود .نوع و جنس آرد ها با هم متفاوت است وقتی خمیر آماده شد آن را روی سطح قرار داده و به مدت 15 دقیقه خوب ورز دهید و در نهایت خمیر آماده شده را در داخل ظرف از قبل چرب شده قرار دهید و روی آن سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند و خمیر 2 برابر شود وقتی که خمیر حجم گرفت پف آن را با مشت بگیرید و به گلوله های 130 گرمی چونه بگیرید و تقسیم کنید و چونه را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و آن را با ماساژ به صورت نوارهای بلند و باریک در بیاورید و 2 سر نوار را به هم بچسبانید و  خمیر را ببافید و به همین ترتیب همه خمیر را درست کرده و اچازه دهید تا در دمای محیط برای 30 دقیقه استراحت کند تا دوباره حجم بگیرد

یک کاسه را کنار گذاشته و در آن شیره ی خرما یا انگور را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و کنار بگذارید و مقداری کنجد نیز بو داده و کنار بگذارید

خمیرهای شکل گرفته را در کاسه ی شهد شیره بریزید و بعد در کنجد بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 90 درجه قرار دهید تا نان طلایی شود و نان شما آماده است و می توان آن را با دوشاب یومورتای خوشمزه میل کرد و لذت برد

دوشاب یومورتاصبحانه ترکیصبحانهسالمترکی

هنوز نظری ثبت نشده است. –