طرز تهیه سوهان ارده


در تهیه سوهان ارده از ارده استفاده می شود و همین امر باعث مقوی و مفید شدن این دسر میشود ارده دو آتیشه سویدا از خالص ترین و سالم ترین ارده های موجود در بازار است ارده سرشار از پروتئین ,فیبر, کلسیم و انواع مواد معدنی است

0;k[nn.jpg

توضیحات:

طرز تهیه سوهان ارده:

تهیه سوهان ارده که یک دسر مقوی است، در منزل کار لذت بخش و ساده‌ای است. برای تهیه این دسرخوشمزه تنها کافیست ارده و شکر، در خانه داشته باشید. در این صورت می‌توانید در کمتر از 2 ساعت سوهان ارده را آماده کنید.

این سوهان به دلیل داشتن ارده، بسیار مقوی بوده و خواص فراوانی دارد. ارده حلوی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، مواد معدنی نظیر کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن، اسیدهای چرب غیراشباع، اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9، ویتامینE، ویتامین B و آنتی اکسیدان بوده و در کاهش کلسترول خون و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان موثر است.

در ادامه طرز تهیه این سوهان خوشمزه و مقوی را توضیح میدهیم

مواد لازم برای سوهان ارده :

شکر :یک پیمانه

کره : یک قاشق چای خوری

زعفران دم کرده : یک چهارم پیمانه

ارده سویدا : یک دوم پیمانه

کنجد : به میزان دلخواه (جهت تزئین)

خلال پسته : به میزان دلخواه (جهت تزئین)



دستور پخت سوهان با ارده و شکر

اولین قدم در تهیه سوهان ارده خانگی، کاراملی کردن شکر است. در یک ماهی تابه‌ استیل و یا نچسب، شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمان انحلال کامل شکر و کاراملی شدن آن، به هیچ وجه محتویات ماهی تابه را مخلوط نکنید، چرا که این کار منجر به سفت شدن بیش از حدِ سوهان ارده می‌شود و کیفیت آن را خراب می‌کند. بعد از کاراملی شدن شکر، می‌توانید کمی آن را مخلوط کنید تا یک ‌دست شود.


اگر کارامل بیش از حد تیره شود، مزه سوهان ارده به تلخی می‌زند پس مراقب باشید.

کره و زعفران دم شده را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که کره به صورت کامل در شکر کاراملی حل شود، مخلوط را هم بزنید

کمی صبر کنید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود.

ارده دو آتیشه را به کارامل اضافه کرده و سریع مخلوط کنید تا یک ‌دست شود.

 

مخلوط را روی صفحه سیلیکونی ماکارون بریزید تا به صورت سکه‌ای و به اندازه‌های نسبتاً یک شکل دربیاید.

نکته: می‌توانید به جای سوهان ارده سکه‌ای، کل مخلوط کاراملی را در یک سینی فر پخش کنید (مثل باقلوا) و در انتها، آن را با چاقو به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. فقط توجه داشته باشید که قطر سوهان نباید بیشتر از دو میلی‌متر باشد؛ ‌چرا که بیش از حد سفت می‌شود و قابل جویدن نیست.

از کنجد برشته سویدا و خلال پسته برای تزئین سوهان عسلی استفاده کنید.

سوهان ارده شما اکنون آماده ست در صورت تمایل می‌توانید طعم دل ‌پذیر و متفاوت سوهان ارده سویدا را همراه با چای تجربه کنید

اردهسوهان اردهتغذیه سالم

هنوز نظری ثبت نشده است. –