تاثیرات مواد نگهدارنده بر سلامت انسان


استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی باعث کاهش سیستم ایمنی و محیا کردن بدن برای پذیرش بیماری ها می باشد

GMO-Food1.jpg

توضیحات:

مضرات مواد نگهدارنده:

مضرات مواد شیمیایی در محصولات غذایی به قدری است که می تواند عوارض جدی برای سلامتی انسان ها داشته باشد

استفاده غلط و بیش از حد مواد شیمایی در تولید و تهیه محصولات غذایی می تواند به اتفاقات بدی منجر شود از جمله این مضرات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مواد نگهدارنده:

استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی در محصولات غذایی عوارض جانبی دارد که برخی از آن ها می تواند باعث آلرژی , عوارض گوارش , اختلالات سیستم عصبی و بعضی اوقات افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی مثل سرطان بشود

رنگ های مصنوعی:

بعضی از محصولات غذایی از رنگ های مصنوعی استفاده  می شود که باعث جذابیت محصولات شود اما این رنگ ها ممکن است عوارضی مانند حساسیت های پوستی  , اختلالات در رفتار کودکان و در برخی موارد حتی سمی بودن داشته باشد

مواد افزودنی:

برخی از مواد افزودنی مانند ثبیت کننده ها ماندنت ها و آنتی اکسیدان ها ممکن است در بلند مدت عوارضی را ایجاد کند . بعضی از مواد به طور مستقیم عملکرد منفی روی عملکرد  سیستم عصبی و دستگاه گوارش داشته باشد

آلودگی های شیمیایی:

یکسری از آلودگی ها می توان به آرسنیک  ,جیوه , آلاینده های محیطی مانند پستیسایکلوس و پلی کلروبیفنیل ها می باشد

برای کاهش مضرات مواد شیمیایی در محصولات غذایی باید استاندارد ها و قوانین را رعایت کنیم و به جای استفاده از مواد شیمیایی مضر از روش های طبیعی و سالم برای تولید و پردازش محصولات غذایی استفاده کنیم

از نکات مهم درباره مضرات مواد شیمیایی در محصولات غذایی تاثیر طولانی مدت مصرف این مواد برسلامت انسان است . برخی از مواد شیمایی می تواند در بلند مدت عوارض جدی برای سلامتی ایجاد می کند برای مثال برخی مواد نگهدارنده و مواد افزودنی ممکن است در طولانی مدت اختلالات در عملکرد سیستم عصبی دستگاه گوارش و سایر اعضای بدن را ایجاد می کند

مواد آلوده و آلاینده های شیمیایی ممکن است تجمع یافته و به صورت طولانی مدت به سلامتی آسیب برساند پس مهم هست که در مصرف محصولات غذایی از مواد شیمایی مضر کمترین استفاده و استانداردها و مقررات بهداشتی رعایت شود تا سلامتی مصرف کنندگان حفظ شود

مواد نگهدارنده غیرمجاز:

موادی که وجود آن ها در مواد غذایی به سلامت انسان ها و حیوانات آسیب میزند .این مواد اغلب به بیماری سرطان و رشد سلول های سرطانی کمک می کند.در برخی موارد می تواند موجب مسمومیت  ,آسم  ,دردهای شکمی  ,معده و همچنین ایجاد علائم آلرژی شود.

 بنابراین بهتر است قبل از مصرف مواد غذایی به محتویات نوشته شده روی بسته بندی آن ها دقت شود . ازجمله مواد نگهدارنده غیرمجاز میتوان به سولفالت سدیم  , آلومینیم  ,ترترازین  , کارمین ها  ,اریتروزین و ... بسیاری از مواد دیگر در این دسته قرار میگیرد

مواد نگهدارنده با تاخیر در فساد سبب افزایش عمر ماندگاری محصول می شود و اگر در برخی غذاهای آماده از این مواد استفاده نشود بی شک مسمومیت زا و بیماری زا خواهد بود

البته با وجود آن که این مواد جلوی رشد میکروب ها را گرفته و از جهاتی برای مصرف کننده سودمند است , این عیب را هم دارند که در طولانی مدت به دو عضو سم زدای بدن یعنی کبد و سپس کلیه صدمه می زنند چون کبد مخزن سم زدایی بدن است و مواد غذایی قبل از ورود به گردش عمومی خون باید در کبد تجزیه و سم زدایی شود اگر مقدار سم یا افزودنی های موجود در ماده غذایی بیشتر از ظرفیت سم زدایی کبد باشد عملکرد کبد دچار اختلال شده و این عضو آسیب می بینید

تهیه محصولات سنتی و بدون مواد نگهدارنده باعث تامین سلامتی و تغذیه سالم می شود سویدا با هدف سلامت محوری و ایجاد سلامت در تغذیه خانواده ها محصولات سنتی خود را بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده و افزودنی تهیه و عرضه می کند

با مصرف محصولات سنتی و سالم سویدا سلامتی را به خود و عزیزانتون هدیه بدید 

مواد نگهدارهمضررات مواد نگهداریسلامت محوری

هنوز نظری ثبت نشده است. –