شکرک زدن شیره ها


برای جلوگیری از شکرک زدن شیره نباید آن را در یخچال نگهداری کرد و برای از بین بردن آن باید شیره را روی شعله کم و یا بخار داغ حاصل از جوشاندن آب کتری بگذارید

1370771_975.jpg

توضیحات:

علت شکرک زدن شیره ها :

یکی از علت های شکرک زدن شیره برمیگردد به حالت و زمان پخت که در آن همه ی نکات رعایت نشده است.

یکی از عوامل تاثیر گذار در این مورد نحوه نگهداری از این محصول است که باید در جای درست آن نگهداری شود و یکی از اشتباهاتی که اکثرا در نگهداری از شیره انجام میدهند قرار دادن آن در یخچال است

دمای پایین و سرد اصلا به درد شیره نمی خورد و موجب شکرک زدن در آن می شود

عواملی چون نحوه نگهداری, نحوه پخت ,جنس میوه و ... باعث رس بستن یا شکرک زدن شیره میشوند که بهتر است برای خرید شیره به جای مطمئن مراجعه کرد

خواص شیره انگور:

فواید زیادی برای برای شیره ی انگور بیان شده که به سلامت استخوان ها و بهبود قوای جنسی و مشکل یبوست و درمان کم خونی کمک می کند همچنین باعث افزایش انرژی شده و در دوران قاعدگی به خانم ها  کمک می کند

شیره ی انگور به پیشیگری ازسرطان کمک می کند سیستم ایمنی را تقویت می کند اشتها را افزایش می دهد برای خون و گردش خون بسیار مفید است و این محصول فواید بیشمار دیگری دارد

تهیه شیره انگور:

برای تهیه شیره ی انگور ابتدا دانه های انگور را از خوشه جدا و کاملا آبگیری میشود و آب انگور را از صافی می گذرانیم و بعد آب انگور خالص را روی حرارت گذاشته و به آن اجازه می دهیم تا به غلظت مناسب برسد

در هنگام پخت باید کف های آن را از روی آن در حال جوشیدن جدا کرد و بعد به آن خاک شیره اضافه کرد و اجازه داد تا خنک شود و بعد از صافی رد کرد تا خاک شیره از آن جدا شود و شیره را دوباره میپزیم تا 2الی 3 ساعت و بعد شیره خالص تهیه میشود

این شهد شیرین بسیار مقوی است و سرشار از مواد معدنی است ضد نفخ است و چون ویتامین های زیادی دارد بسیار توصیه می شود

از بین بردن شکرک شیره:

برای جلوگیری از شکرک زدن شیره  نباید آن را در یخچال نگهداری کرد و برای از بین بردن شکرک آن باید  شیره را به آرامی روی شعله کم بگذاریم و یا بخار داغ حاصل از جوشلندن آب کتری قرار دهیم و آرام آرام هم بزنیم تا شکرک ها آب شود

[caption id="attachment_13582" align="alignnone" width="1024"] Black grape branch on white wooden background. Berry fruit botanic plant. Eating healthy food. Copy space for text top view[/caption]

شیره چگونه خراب می شود:

اگر شیره را در ظرفی بریزیم که آب در آن باشد باعث کپک زدن و ترش شدن شیره می شود و دلیل آن آب مخلوط شده با شیره است و نشان میدهد که شیره به اندازه کافی جوشیده نشده و یا به غلظت مناسب نرسیده است

دمای سرد جوشاندن زیاد باعث شکرک زذن شیره میشود

برای اینکه شیره را در مدت طولانی نگهداری کنید به هیچ عنوان نباید آن را زیر نور مستقیم قرار داد زیرا این کار باعث ترش شدن شیره ها می شود

ظروف پلاستیکی ماندگاری شیره را بیشتر کرده و باعث میشود که از آن مدت زمان طولانی تری استفاده شود

اردهانگورخرمارس بستنشکرک زدن شیرهشیره

هنوز نظری ثبت نشده است. –