غذاهایی که با ارده تهیه می شوند:


پنکیک/کیک/حمص/نان/سوپ/پاستا از غذاهایی هستند که می توان با ارده تهیه کرد و جزء رژیم سالم و مغذی به شمار میاید که باید در وعده ای غذایی خود جای داد

آش-ارده-min-1.jpg

توضیحات:

ارده مایعی است که از کنجد پوست گرفته برشته شده و آسیاب شده به دست میاید و روغن آن جدا نشده باشد

از ارده میتوان در وعده های غذایی مختلف استفاده کرد مثلا در وعده صبحانه برای تامین انرژی روزانه مفید است.ارده مواد غذایی کاملا سلامت و بدون هیچ گونه افزودنی و مواد شیمیایی و نگهدارنده است

ارده فواید زیادی دارد مخصوصا برای سلامت رشد و ذهن کودکان و هم چنین به کاهش وزن کمک میکند

ارده در ایران به صورت خالص حلواارده ارده شیره مصرف میشود اما برخی از غذاهای ملل که با ارده تهیه میشود را با هم مرور می کنیم

پنکیک:

ارده میتواند جایگزین شیر در تهیه پنکیک باشد و به عنوان یک منبع پروتئینی مفید استفاده شود

کیک:

ارده میتواند به عنوان یه جایگزین سالم برای شیر و روغن در تهیه کیک باشد و همچنین باعث گرمی طبع آن میشود

نان:

ارده را میتوان به نان های پیتزا و یا نان خامه ای و نان های نانوایی اضافه کرد تا طعم دار بشود

سوپ:

ارده را میتوان به سوپ های گوشت و مرغ و سبزیجات و .. اضافه کرد تا به غلظت و طعم مناسبی برسد

پاستا:

ارده به پاستا اضافه میشود تا میزان غلظت و پروتئین و کلسیم را افزایش دلد

حمص:

یکی از غذاهای لبنانی است که با نخود و ارده تهیه میشود و به عنوان پیش غذا بسیار پرطرفدار است

متبل:

یک غذای لبنانی دیگر که با بادمجان کبابی و ارده تهیه میشود

ترافل شکلات و پسته:

نوعی شیرینی توپی است که با شکلات و ارده و پسته تولید میشود

سوپ ارده و هویج :

نوعی سوپ با بافت خامه ای که با هویج ارده و پسته تهیه میشود

شیک ارده و خرما:

نوعی نوشیدنی که شبیه به شیک های دیگر است و از شیر و ماست ارده و خرما تهیه میشود

اشکنه ارده و طرز تهیه آن:

یکی از غذا های سنتی ایران است و ماده اصلی آن ارده کنجد است و دیگر مواد غذایی مورد استفاده در این غذا بادمجان و سیب زمینی و ارده سنتی است

مقدار ارده در این غذا بستگی به حجم آن دارد و برای تهیه این غذا ابتدا باید بادمجان ها را بپزیم و سپس سیب زمینی ها آبپز کرده و به همراه بادمجان در ظرف با گوشکوب له کنیم ادویه ها و طعم دهنده ها را اضافه کرده و در نهایت ارده را به مواد اضافه میکنیم میزان استفاده از ارده در این غذا دلخواه است و بستگی به ذائقه دارد چون ارده طعم گسی دارد بهتر است در چند مرحله به غذا اضافه شود تا مزه ی غذا به سمت تلخی نرود .این غذا کاملا سالم است و هیچ گونه روغن و مواد مضری در آن استفاده نشده و اشکنه یک غذای کاملا رژیمی است

ساندویج مرغ با سس ارده:

به این شکل است که سینه ی مرغ را طعم دار کرده و سرخ میکنیم و بعد سس ساندویج را که با استفاده از 2 قاشق سس مایونز و 3 قاشق ارده و 3 قاشق ماست مخلوط کرده و همراه با ساندویج میل کرد

این غذا سرشار از پروتئین و کلسیم و ... است و برای افرادی که از یک رژیم غذایی خاص پیروی میکنند مناسب است

 

ارده پلو:

یکی از غذاهایی که بین طرفداران ارده محبوب است ارده پلو می باشد که طعم پلو را از سادگی خارج می کند در این غذا برنج را به همراه ارده به صورت دمپخت تهیه می کنند

ارده مرغوب دارای غلظت و کیفیت مناسب است و روغن آن جدا نشده ارده کنجد کاملا بدون قند است و کالری مناسبی برای تامین انرژی روزانه را دارد و سرشار از فیبر و کلسیم و پتاسیم مواد معدنی مورد نیاز بدن است

برای تهیه ارده درجه یک خالص و اصل به سایت سویدا یا پیج اینستاگرام مراجعه کرد

اردهارده پلوحمصرژیمسلامتی

هنوز نظری ثبت نشده است. –