طرز تهیه باباغنوش:


بابا غنوش یک پیش غذای سالم و لذیذ است که از ترکیبات بادمجان, ارده, سیر ,آبلیمو ,روغن ارده کنجد تهیه میشود که با چیپس یا تکه های نان خشک مخصوص سرو میشود

best-baba-ganoush-recipe-Foodbashi.jpg

توضیحات:

بابا غنوش یک پیش غذای خاورمیانه ای بسیار معروف و محبوب است و این پیش غذا را اکثرا در سینی های مزه همراه با چیبس یا نان خشک مخصوص سرو می کنند

برای تهیه بابا غنوش به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

بادمجان کبابی

ارده سویدا

سیر

آبلیمو

روغن ارده کنجد سویدا

نمک

جعفری

ارده سویدا:

ارده موادغذایی خوشمزه و مقوی است که از آسیاب دانه های کنجد پوست گرفته شده و بو داه شده به دست میاید

ارده دارای کربوهیدرات فیبر پروتئین چربی کلسیم آهن ویتامین گروه A و B  است

یکی از مرغوب ترین و بهترین ارده ها ارده ی سویداست که از مرغوب ترین کنجد تهیه می شود . ارده مرغوب و تازه بو وعطر دلنشین دارد و رنگ آن به صورت کرمی یا قهوه ای روشن است و باید غلظت و بوی مناسب داشته باشد


روغن ارده کنجد:

روغن ارده کنجد به دلیل خواصی که داراست بهتر است در رژیم غذایی ما جای بگیرد و جایگزین روغن های خوراکی دیگر شود زیرا دارای  HDL  یا کلسترول مفید برای خون است و تمام خواص موجود در کنجد را داراست

روغن ارده کنجد دارای خواص دیگری همچون پیشگری از سرطان و حفظ سلامت قلب و عروق است و همچنین دارای لینوئیک اسید است که اسید های چرب ضروری برای بدن است و انسان قادر به ساختن آن نیست و اسید های ضروری برای رشد طبیعی و سلامت قلب و اعصاب بدن مورد نیاز است .روغن ارده کنجد همچنین باعث شادابی و جوانسازی پوست و بافت های مختلف بدن می شود

بادمجان:

یکی از لذیذ ترین سبزیجات مورد استفاده ما ایرانیان بادمجان است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود

بادمجان سرشار از ویتامین کلسیم فسفر پتاسیم فیبر است و ضد سرطان و مفید برا یقلب است

برای تهیه بادمجان کبابی ابتدا باید بادمجان ها را به خوبی شست و خشک کرد سپس با چاقو روی آن شیارهایی ایجاد کند و سپس کمی روغن روی آن بمالید تا پوست  بادمجان بعد از کبابی شدن به راحتی جدا شود و سپس اجاق گاز یا کباب پز را روشن کرده و بادمجان ها را روی حرارت قرار دهید . بهتر است کلاهک  بادمجان را جدا نکنید تا د هنگام کباب کردن راحت تر آن را جا به جا کرد و چرخاند

در هنگام کباب کردن بادمجان ها را بچرخانید تا یکنواخت پخته شود و سپس بعد از خنک شدن به آرامی پوست آن را جدا کنید

 


برای تهیه بابا غنوش:

ابتدا بادمجان های کباب شده را له کنید و در داخل کاسه بریزد و در مرحله بعد روغن ارده کنجد سویدا سیر رنده شده آبلیمو و ارده سویدا و نمک را به بادمجان ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود و بعد بابا غنوش آماده را داخل بشقاب سرو میکنیم و فرم میدهیم


روی آن را روغن و جعفری خرد شده تزیین می کنیم و یا چیبس یا نان خشک مخصوص سرو می کنیم



اردهباباغنوشپیش غذاروغن ارده کنجداردهکنجد

هنوز نظری ثبت نشده است. –