طرز تهیه مربا سنتی:


محصولی شیرین و خوشمزه با استفاده از تکه های میوه و شکر.این محصول بدون نگهدارنده و افزودنی در سویدا تهیه می شود و با کیفیت درجه یک عرضه می شود

طرز-تهیه-انواع-مربا-و-نکات-کلیدی-که-باید-بدانید-C-1200x675.jpg

توضیحات:

برای تهیه مربا های سنتی و خوشمزه ابتدا باید میوه های مورد نظر برای تهیه مربا را بشویید و سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید و به همراه آب و شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به خوبی بپزد

برای خوش رنگ و خوش طعم شدن مربا میتوان به آن هل و زعفران و دارچین و ... اضافه کرد

بعد از آنکه شهد مربا به غلظت مناسب رسید مانند عسل ظرف را از روی گاز برمیدارید و صبر کنید تا خنک شود و در آخر مربا را در شیشه بریزید و در یخچال نگه دار کنید

مربا های سنتی بسیار جذاب و خوشمزه هستند که هم بسیار خوش رنگ است و هم خوش طعم

مواد مورد نیاز برای تهیه مربا :

میوه ی مورد نظر (توت فرنگی,  آلبالو ,سیب ,به ,هویج, گل سرخ,بهار نارنج, بالنگ ....)

شکر

هل

آب لیمو

زعفران

در ابتدا میوه های مورد نظر را شسته و آن ها را هسته گیری و خرد کنید و در ظرفی قرار دهید و بعد آن ها را در ظرفی مناسب که بهتر است ظرف مسی سفید باشد بریزید و به آن آب و شکر اضافه کنید و درب آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید حرارت را کم کنید  و درب آن را دمی بگذارید و اجازه دهید تا به خوبی مربا پخته شود

استفاده از دمی باعث خوش رنگ شدن مربای شما می شود

باید به این نکته توجه کرد که شهد مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود پس نباید مربا خیلی غلیظ شود و بعد آن را از روی حرارت برداشت.

برای طعم دار کردن به جز هل و آبلیمو می توان به آن یک تکه چوب دارچین اضافه کرد

بعد از گذشت چند دقیقه درب قابلمه را بگذارید و بعد پوست خشک هل را گرفته و دانه را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بعد مطمئن شوید که مربا به غلظت مناسب رسیده است

 


تست غلظت مربا:

اگر یک قطره از شهد مربا را در داخل یک لیوان آب سرد بریزید و شهد متلاشی نشود و به ته لیوان برسد یعنی اینکه مربا به قوام مناسب رسیده و اگر متلاشی و پخش شود مربا بار هم نیاز به جوشیدن دارد

آبلیمو یکی از طعم دهنده های بی نظیر یرای مرباست اگر مربا به غلظت مناسب رسید اجازه دهید که خنک شود و همان لحظه به آن آبلیمو اضافه کنید و مخلوط کنید

باید در زمان جوشیدن مربا به این نکته توجه کرد که کف های حاصل از جوشیدن مربا گرفته شود تا شهد مربا شفاف و میوه ها رنگ و لعاب بهتری داشته باشند

برای خنک کردن مربا اول درب ظرف را بگذارید  و صبر کنید تا مربا با دمای محیط هماهنگ شود و کم کم خنک شود و بعد از خنک شدن آن را در درون ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید

نکته ی دیگر در هنگام پختن مربا بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید که مربا ته نگیرد و حرارت به طور مساوی کل سطح زیری ظرف را بگیرد

له نشدن مربا :

برای جلوگیری از له شدن میوه ها در مربا بهتر است هنگامی که میوه ها را در ون ظرف بریزید روی آن مستقیم شکر بریزید و لایه به لایه میوه و شکر ریخته شود تا قوام میوه ها بیشتر باشد

توجه داشته باشید از چوب دارچین استفاده شود نه پودر آن زیرا پودر باعث تیرگی رنگ مربا  و طعم زیادد دان به آن میشود

صنایع غذایی سویدا انواع مرباهای سنتی گل سرخ ,بهار نارنج, هویج, بالنگ, زرشک,آلبالو وتوت فرنگی را بدون نگهدارنده و افزودنی و در کیفیت و طعم بی نظیر عرضه می کند

مربابالنگهویجسنتیسالمسلامتگل سرخ

هنوز نظری ثبت نشده است. –