توضیحات:
تغذیه و خوراک بخشی از یک پازل پیچیده است در مورد سلامتی انسان رژیم غذایی
متعادل به معنی مصرف انواع مواد غذایی برای تامین نیازهای بدن است که شامل درشت
مغذی ها (پروتئین ها , کربوهیدرات ها , چربی ها ) و ریز مغذی ها (ویتامین
ها و مواد معدنی) است. داشتن فعالیت بدنی , مصرف آب کافی و چربی های اشباع نشده در روتین روزانه توصیه می شود
سالاد روستا با دیپ ارده از سبزیجات تازه و مواد مغذی و مفیدی تهیه می شود
در تهیه این سالاد از روغن ارده کنجد و ارده کنجد سویدا استفاده می شود
روغن ارده کنجد سویدا دارای اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 6 و امگا 9 و همچنین
دارای HDL یا همان
کلسترول مفید خون هست همچنین این روغن به گوارش بدن نیز کمک می کند
ارده کنجد نیز منبع غنی از پروتئین و ویتامین و مواد معدنی است بنابراین این
سالاد می تواند گزینه عالی برای رژیم غذایی شما باشد
برای طرز تهیه سالاد روستا با دیپ ارده اول باید با اصطلاحی به نام بلانچ کردن
آشنا شویم
بلانچ کردن یک روش پخت است که در آن ماده غذایی (سبزیجات و میوه ها ) را
برای مدت معینی در آب جوش در حال جوشیدن و
یا بخار آب قرار می دهد و سپس بلافاصله به ظرف آب سرد همراه یخ منتقل می کنند تا
فرآیند پخت آن ها متوقف شود این تکنیک برای مواقعی استفاده می شود که ما نیاز داریم ماده غذایی خود را نیم
پز کنیم در عین حال زمان پخت و پز کم و باعث حفظ نسبی مواد غذایی می شود
مواد لازم برای دیپ ارده:
گل کلم بلانچ شده 1 لیوان
برگ کلم سفید بلانچ شده 1 لیوان
هویج خرد شده 1 لیوان
نعنا خشک به مقدار لازم
سرکه سیب 1 لیوان
سودا آب گاردار نصف لیوان
فلفل و نمک نصف قاشق
تخم گشنیز 1 قاشق
عسل 2 قاشق
روغن ارده کنجد سویدا
ارده کنجد سویدا
مواد لازم برای تهیه سالاد روستا
نمک و فلفل/قارچ بلانچ شده/روغن ارده کنجد / آب لیموترش/ کاهوپیچ/گوجه
گیلاسی/جوانه شبدر/ زیتون بدون هسته / پرتقال فیله شده /کنجد برشته سویدا
طرز تهیه سالاد روستا با دیپ ارده:
ابتدا تمامی مواد لازم برای تهیه دیپ ارده را در مخلوط کن با هم ترکیب کنید . ماده
نهایی باید حالتی مثل سس غلیظ و یا بو داشته باشد.دیپ شما به همین سرعت آماده است
حالا برای تهیه سالاد و روستا:
ابتدا تکه های سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل در تابه تفت دهید تا از حالت
خامی خارج شود و رنگ طلایی بگیرید
سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن روغن ارده کنجد را
بریزید و به تفت دادن ادامه بدهید تا رنگ قارچ ها تغییر کند و نیم پز شود در نهایت
آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید
کمی کاهوپیچ خرد شده را در ظرف مخصوص سرو کنید.مقداری دیپ ارده روی آن بریزید
و لایه ی دیگری از کاهو را اضافه کنید و مجددا دیپ بریزید. میتوانید این کار را
برای چندین لایه انجام دهید اما 2 لایه از کاهو و دیپ ارده هم برای سالاد در روستا
کفایت می کند
گوجه گیلاسی , جوانه شبدر , زیتون , مخلوط مرغ و قارچ تفت داده شده و همچنین فیله های پرتقال را روی
کاهو و دیپ ارده بچینید
سالاد روستا با دیپ ارده و با استفاده از کنجد برشته سویدا تزیئن کنید
سالاد روستا با دیپ ارده می تواند وعده ای سالم برای ورزشکاران و افراد دارای
رژیم غذایی و افرادی که به تغذیه سالم علاقه مند هستند و آن هایی که گیاهخوار
هستند می توانید سینه مرغ را از این سالاد ها حذف کرده و به جای آن ها از توفو , تمپه و یا حبوبات استفاده
کنید