تاثیر گرمیجات بر بدن در زمستان


زمستان فصلی است سرد با برف و باران های فراوان, بدن ما در این فصل به گرمای زیادی نیاز دارد تا بتواند انرژی لازم برای مقابله با این سرما را داشته باشید .گرمیجات یکی از اصلی ترین و مهم ترین قسمت های تغذیه در فصل زمستان است که به تامین انرژی بدن کمک می کند

aaa.jpeg

توضیحات:

اهمیت گرمیجات:

گرمیجات در فصل سرما اهمیت ویژه ای دارد زمانی که هوا سرد می شود بدن به دنبال منبع انرژی و گرما می گردد و مصرف گرمیجات این نیاز را برطرف می کند

این مواد غذایی حاوی ویتامین ها ,مواد معدنی و فیبر هست که برای که برای حفظ سلامتی بدن بسیار حیاتی هست ,انرژی موردنیاز برای فعالیت های روزمره و مبارزه با سرمای فصل زمستان را فراهم می کند .گرمیجات به عنوان منابع اصلی انرژی باعث تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد گوارش نیز می شود

به طور خاص حبوبات , سبزیجات  , میوه ها و غلات و مغذی جات از جمله گرمیجات هستند که حاوی مواد مغذی و ضروری برای بدن هستند و نقش مهمی در حفظ سلامتی در این فصل دارد

در فصل زمستان انتخاب گرمیجات سالم و مغذی بسیار حائز اهمیت است

حبوبات از جمله عدس , لوبیا , نخود منبع عالی پروتیئن ,فیبر و ویتامین ها هستند.همچنین سبزیجاتی مانند کلم بروکلی اسفناج و هویج که دارای ویتامین C  آنتی اکسیدان ها و فیبر می باشد

می تواند به تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماری های مختلف کمک کند

همچنین غلات هایی نظیر برنج قهوه ای و غلات های متنوع مانند جو نیز منابع بسیار خوبی از فیبر , ویتامین ها , مواد معدنی ,منیزیم و فسفر می باشد که به حفظ قلب کنترل قند خون و افزایش سطح انرژی در بدن کم می کند با این انتخاب گرمی جات مغذی می تواند به بهترین شکل از مزایای تغذیه در فصل سرما بهره مند شود

خواص گرمیجات:

دارای خواص متعددی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند .این مواد غدایی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند که تاثیرات  بسیار مثبتی بر سلامت بدن دارد

یکی از اصلی ترین خواص گرمی جات تامین انرژی برای بدن است . این مواد غذایی به عنوان منابع اصلی انرژی برای فعالیت های روزمره و حفظ حرارت بدن در فصل سرما عمل می کند

همچنین حاوی مواد معدنی از قبیل آهن ,کلسیم , پتاسیم و منیزیم می باشد که برای حفظ سلامت استخوان ها کنترل فشار خون و عملکرد بهتر عضلات بسیار ارزشمندند

انواع غذاهای طبع گرم:

غذاهای دارای طبع گرم بر اساس اصول طب سنتی ویژگی های گرم کننده و مفیدی برای بدن دارند و می توانند در تعادل دمای بدن و سلامت عمومی کمک کنند

برخی از غذاهایی که طبع گرم دارند عبارتند از:

خورشت ها ,غذای پرانرژی ,خوراکی حاوی مواد گرم کنننده مانند دانه های سیاه  زیره , دارچین ,زنجبیل و فلفل به طور طبیعی دارای ویژگی های گرم کننده هستند و به غذاها گرما و طعم خاصی میدهند

مهم است که مصرف این غذاها را با توجه به شرایط شخصی و مشورت با متخصصین تغذیه انجام داد تا از تاثیرات آن ها بر روی سلامتی بدن بهترین استفاده را برده

ارده کنجد یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خوراکی های اصیل ایرانی است که خواص و مزایای بی نظیر آن در طب سنتی و پزشکی مدرن تایید شده است . با ورود به فصل سرما معمولا افرادی که طبع سرد یا معتدلی دارند ,کودکان یا حتی افرادی سالمندی بیش از بقیه احساس سرما می کنند .یکی از بهترین خوراکی هایی که برای حل این مسئله و گرم کردن طبع بدن این افراد توصیه می شود مصرف روزانه ارده کنجد همراه با شیره عسل یا شکلات است

ارده کنجد علاوه بر گرم کردن طبع بدن ارزش غذایی بسیار بالا و خواص دیگری هم دارد

برطرف کردن فقر آهن و کم خونی .ارده غنی از آهن  زینک ویتامین های  A B C  و مقداری فولیک اسید است

ارده کنجد به کاهش قند خون بیماران دیابتی کمک می کند .معمولا در فصل زمستان به دلیل سردی هوا افراد کمتر به سمت تحرک داشتن و ورزش میروند .این موضوع در افراد مبتلا به دیابت یا قند خون باعث اختلال در عملکرد دارای انسولین و در برخی موارد افزایش قند خون ناگهانی می شود

ارده یک خوراکی با طبع گرم است و این به این معناست که بعد از مصرف آن ها درجه حرارت بدن تا حدودی افزایش پیدا می کند

و بدن گرم می شود اگر سرمایی هستید در فصل زمستان زیاد دچار سرماخوردگی می شوید یا با مشکلاتی مانند پر خوابی ,کسلی ,بی حالی مواجه هستید خرید ارده و مصرف روزانه آن را حتما امتحان کنید 

اردهزمستانگرمیطبع گرم

هنوز نظری ثبت نشده است. –